dilluns, 28 de novembre de 2016

Amb Rajadell finalitza la Lliga Berguedà-O 2016

Amb la cursa de Rajadell es va acabar l'edició 2016 de la Lliga Berguedà-O.

En aquesta ocasió la cursa vam optar pel format de Rogaine perquè tots els participants acabessin  a una hora controlada i no massa tard per poder fer una mica de festa de clausura de la lliga.
Foto de Jordi Llorens

Però els astres es van alinear i es van posar d'acord per fer-nos la guitza per no poder acomiadar la Lliga com hauríem volgut.

Pluges torrencials la setmana abans i el dia anterior a la cursa, caçadors que ens van privar l'ús d'una part del mapa, vestidors sense aigua calenta a causa de la tronada del dia anterior i endarreriment en la publicació dels resultats per una incompatibilitat de les noves actualitzacions de les bases de descàrrega sportident amb el programa Sportident que utilitzàvem.

Potser sona a excusa, però ens sap molt de greu haver finalitzat així la lliga i ens quedem amb una mica de mal gust de boca.

En quant a la cursa pròpiament dita creiem que va ser un format diferent i bastant interessant. No és que sigui diferent el format rogaine però el fet d'estar limitat a només una hora obligava a encertar molt més amb l'estratègia i a no cometre cap error.

Foto de Roi Ubeira
El mapa era el mateix per totes les categories, la única diferenciació entre els diferents circuits era per poder puntuar a la classificació final a la Lliga en la classificació en què s'havia estat puntuant durant tota la Lliga.

El podi en categoria absoluta femenina va estar ocupar per Cristina Rotxés (Xino Xano), Annabel Vellador (Badalona Orientació) i per Roser Espanyol.

En la categoria masculina el podi va ser encapçalat per Tommi Tolko (Badalona Orientació), seguit de Dani Castellà (COB) i de Benet Totusaus (Badalona Orientació).

Pel que fa als podis en les categories C1 de la Lliga aquests van estar integrats per Virginia Güell (UE Vic), Sara Prat (COB) i Gemma Riba (UPC) en la categoria femenina i per Aleix Canudas, Xavi Batriu i Jordi Vilaredes, tots tres del COB, en categoria masculina.

En els següent enllaç hi podeu trobar totes les classificacions.


Esperem que haveu gaudit de la Lliga i de les curses del COB d'enguany i us esperem l'any vinent amb moltes més curses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada