dimecres, 17 de febrer de 2016

La Setmana Fantàstica del COB

Tenim una setmana farcida d'activitats relacionades amb el COB.

Per començar, dimecres 24, el Pau Llorens ens prepararà un entrenament nocturn d'orientació a Puig-Reig, el qual que es troba dins la Lliga Nocturna-O. Mapa nou acabat de sortir del forn. Hi haurà dos circuits per escollir, obert a tothom i molt divertit. A sota hi trobareu tota la informació corresponent.

Divendres 26 el David Tarrés farà una xerrada a Berga, al local dels Mountain Runners del Berguedà, sobre els Raids d'Aventura.
I per acabar de la millor forma la setmana, el diumenge 28 podeu venir a fer la Cursa d'Orientació de Castelladral, segona cursa de la Lliga Berguedà-O 2016 i primera cursa de la Lliga Nord-O 2016. Mapa nou a estrenar, amb circuits exigents i aptes per a tothom, fins i tot pels més menuts, amb circuits adaptats per ells! Inscripcions fins dijous 25 a mitjanit. Tota la informació a la web de la Lliga Berguedà-O.

______________________________________________________ 

Entrenament Nocturn de Puig-Reig

Mapa: Puig-reig, escala 1:5.000. Realitzat gener del 2016 per Pau LLorens.  80%urbà i 20% zona rustica. Inclou el casc antic i el castell, zones amb molt de detall i carrerons que obligaran a mantenir la concentració al 100%.
Recorreguts: (no hi haurà fundes, ni en cas de pluja)
  • Llarg: 4.9km lineals i 24 fites. Recorregut on les eleccions de ruta seràn la clau, sempre amb varies possibilitats i diferencies, que permetran exprimir-se al màxim, tant física com mentalment.
  • Curt: recorregut score. 24 fites en el mapa del qual s'han de marcar un mínim de 15.
Inscripcions: http://goo.gl/forms/d621c0D8Ad (abans de dimarts 23 a les 24:00h).
Preu: 4€ a pagar en la sortida, amb petit avituallament líquid i sòlid a l'arribada.
Horari: 
  • 19.00 Recepció i primeres sortides.
  • 19.30 Breu explicació del funcionament de les curses d'orientació, per als que volen conèixer l'esport.
  • 20.00 Sortida en massa dels corredors que queden.
  • 21.30 Tancament de meta i recollida dels controls. 
Marcatge: fites petites amb reflectant, de nit es veuen be!

Es tracta d'un entrenament, per tant tots els corredors participen sota la seva responsabilitat i no estaran coberts per cap assegurança especial. Sigueu prudents. 
Si algú desitja una assegurança temporal ho haurà d'indicar en les observacions en el mateix questionari, afegint nom complert, DNI i data de naixament, fent la inscripció abans del diumenge 21/2/2016.