dilluns, 18 de gener de 2016

Gran dia a la cursa de Casserres

La primera de les 10 curses que el COB organitza aquest 2016 ja ha passat. La d'ahir va ser una jornada especial, extraordinària. I ho va ser per diferents motius. El primer és que una cursa popular del COB MAI havia tingut tanta acceptació, i és que gairebé 300 persones van venir a gaudir ahir del poble i el bosc de Casserres.

I va ser gràcies a aquestes 300 persones (239 a la popular + 60 nens a l'escolar) que vam recaptar un total de 1764€, que destinarem íntegrament a la Marató de TV3 d'enguany. Des del COB agraïm també la feina del Consell Esportiu del Berguedà i de l'Ajuntament de Casserres.

En els enllaços de sota hi teniu els resultats d'ahir de Casserres.


Com a novetat, hem penjat el mapa amb el recorregut del C1 a 3Drerun. Qui vulgui pot penjar el seu recorregut (en format GPX) i així comparar-se amb els altres corredors. Només heu de clicar l'enllaç de sota i registrar-vos. Esperem les vostres aportacions.Després de la cursa, els socis del COB vam fer el dinar anual, amb assemblea general inclosa. I va ser just abans dels postres que els 6 socis fundadors que encara queden a l'entitat van poder bufar les espelmes de celebració dels 10 anys del COB.Per altra banda, us esperem a la propera cursa, que serà el 28 de febrer a Castelladral. Properament penjarem les primeres informacions a la web de la Lliga Berguedà-O.