dimecres, 8 d’abril de 2015

Resultats espectaculars als CEOs

Com ja és habitual durant la Setmana Santa, una bona representació del COB es va dirigir a Portillo (Valladolid) per disputar el Campionat d’Espanya de Curses d’Orientació, on prenien part més de 1500 persones en les diverses categories. En aquesta ocasió es disputaven un total de 5 proves, tres d’individuals i dues per equips, aquestes últimes fent relleus amb altres corredors catalans.

El divendres 3 al matí es disputava la cursa de Mitja Distància, en un terreny molt pla, en un bosc amb molt visibilitat i amb sorra de platja al terra, que feia augmentar la duresa de la prova. Els recorreguts rondaven els 30 minuts per als guanyadors, tot i que cap component del club va aconseguir fer un resultat excepcional.Dani Castellà (segon per l'esquerra) amb la resta de l'equip
català campió dels Relleus Mixtes en la categoria Vet. A
El mateix dia a la tarda es disputa els Relleus Mixtes, on prenien part equips formats per dues noies i dos nois, que corrien alternativament un després de l’altre fent un circuit de 15-20 minuts, amb un recorregut exigent que contenia una part de carrers i una part de bosc. Aquesta disciplina és molt nova i emocionant, cosa que van poder comprovar tots els corredors que en van prendre la sortida. En aquest cas cal destacar el 1r lloc de l’equip de Dani Castellà (Veterans A), 3r lloc de l‘equip de David Tarrés (Sènior) i el 1r lloc de l’equip de Pau Llorens (Sènior).


Anna Garriga en acció
El dissabte 4 al matí tocava els Relleus Clàssics. En aquesta ocasió es formaven equips de tres components del mateix sexe, fent un recorregut 100% de bosc d’uns 40 minuts, que en aquesta ocasió també era molt ràpid però alhora amb alguns desnivells importants que posaven a prova la resistència dels corredors. En aquesta prova s’ha de destacar a l’Anna Garriga (1es Veterans C  Femení), al Jaume Alarcon (2ns Open), a l’Ampa Gil (2es Sènior Femení) i al Pau Llorens (3rs Sènior Masculí).


Pau Llorens a l'Esprint
Aquest mateix dissabte a la tarda es disputava la prova Esprint, per els carrers de Portillo. En aquest cas els temps eren propers a 15 mintus i gairebé tots els circuits eren 100% urbans, però amb la peculiaritat en aquesta ocasió de que alguns carrers estaven tallats per valles artificials col·locades per l’organització i perfectament dibuixades al mapa, que dificultaven les decisions dels corredors. En aquesta ocasió els que millor es van poder córrer en aquestes condicions van ser l’Anna Garriga (2a en D50) i el Pau Llorens (3r en HE).


 
Laura Serra acabant la
cursa de Llarga Distància

I ja per acabar el diumenge 5 es disputava la Llarga Distància, en un terreny igual que el de la Mitja Distància, però amb recorreguts més llargs que rondaven els 60 i 80 minuts. En aquesta ocasió els COBs ja ens havíem adaptat al terreny... i  hi ha un parell de resultats que cal destacar, com per exemple la Laura Serra (1a D21A) i l’Ampa Gil (2a Sènior Femení). 


Pel que fa als resultats han estat uns campionats realment sorprenents, amb un total de 11 medalles, entre les quals una plata individual absoluta que es converteix en el millor resultat de la breu però intensa història del club. Però el que és realment important és com hem gaudit, amb tres dies carregats d’emocions, alegries i riures, tot això fent el que més ens agrada, ajudant així al club a ser cada dia una mica més gran! Per això tornem amb molta il·lusió i ganes, per veure si l’any que ve podem ser encara més corredors!

Podi cursa Llarga Distància, amb Ampa Gil en el segon graó

Tots els components del club al CEO: David Tarrés (H-E)  Amparo Gil (D-E) Laura Serra (D-21A) Pau Llorens (H-E) Ramon Aubets (H-40) Dani Castellà (H-35) Gemma Ventura  (D-21A) Roi Ubeira  (H-21A) Joel Perarnau (H-21A) Mònica Valiñas (D-21B) Anna Garriga (D-50) Marta Palau (D-21B) Bernat Palau (H-21B) María Guillén (D-21B) Jaume Alarcon (OPEN ROJO)