dilluns, 27 d’abril de 2015

Cursa de Bagà i final de la lliga Berguedà

foto: www.baga.cat
Ahir diumenge es va disputar a Bagà la que va ser la última cursa de la Lliga Berguedà de curses d'orientació, de la que només podem dir que estem enormement satisfets per la bona acollida que ha tingut, i que de ben segur ens animarà a organitzar una segona edició l'any que ve.

En aquesta cursa ens van acompanyar 158 participants a la cursa popular i 50 joves més a la cursa escolar organitzada amb la col·laboració del Consell Esportiu del Berguedà
Participants de la cursa escolar escoltant les explicacions prèvies

En la cursa popular hi havien tres circuits. En el llarg, de 6,4 km lineals, hi havia una gran exigència física i també tècnica ja que els participant s'havien de desplaçar per diferents tipus de terrenys (prats, terrers i bosc) i superar importants desnivells. En categoria masculina la victòria va ser pel corredor del COB Pau Llorens, seguit de Pol Ràfols (COC) i de Jordi Sales (U.E.VIC), mentre que en categoria femenina va guanyar Ampa Gil seguida per Laura Serra (totes dues del COB) i el tercer lloc va ser per la Montse Graell (Xinoxano).

En el circuit curt, de 3'7 km lineals es va endur la victòria Jordi Graell (Xinoxano) seguit de Pau Coll (U.E.VIC) i de Milen Stoyanov (Xinoxano). I en fèmines la cursa va ser per Txell Badia (Farra-O), per davant de Sandra Vilamanya i Susanna Llorens (COB).

I finalment, en la categoria d'iniciació el mès ràpid va ser Jordi Moragues seguit de Roger Serra (tots dos de U.E.VIC) i en tercer lloc va entrar Isaac Bosch (JAP Berga).

Podeu consultar tots el resultats aquí: http://lligaberguedao.blogspot.com.es/p/resultats.html

Els mes petits s'ho van passar d'allò més bé!

Esperem que tots el participants hagin gaudit de les proves d'aquesta lliga i que s'animin a acompanyar-nos en els nostres propers projectes, dels que ben aviat tindreu noticies.

Moltes gràcies a tots!