dimarts, 28 d’abril de 2015

Classificació final Lliga Berguedà-O

La primera edició de la Lliga Berguedà-O ha arribat a la seva fi. Han estat un total de 4 curses i 396 participants diferents. A aquests hi hem d'afegir els 60 nens que vam tenir a Olvan i els 50 a Bagà. El COB en fem una valoració molt positiva, i no dubtem que hi haurà uns segona edició.

De moment, però, podeu consultar a l'enllaç següent la classificació final d'aquesta primera edició. 


Pel què fa als premis, els primers classificats tenen les dues curses dels Dos Dies del Berguedà (28 i 29 de juny a Malanyeu) gratuïtes. Els segons i tercers classificats podran gaudir d'una de les dues curses de forma gratuïta. En el cas del C1 Dones i C1 Homes, al ser les dues primeres classificades i el primer classificat respectivament membres de la Junta del COB (club organitzador), s'ha decidit que els premis s'ampliessin fins al 5è i 4rt d'aquestes categories. 

Podi C1 Dones
 1. Laura Serra (COB)
 2. Ampa Gil (COB)
 3. Roser Marrè
 4. Cristina Bertran (UE Vic)
 5. Adela Illamola (UE Vic)
Podi C1 Homes
 1. Lleí Viles (COB)
 2. Pol Ràfols (COC)
 3. David Rodríguez (UE Vic)
 4. Xavi Batriu (COB)
Podi C2 Dones
 1. Susanna Llorens (COB)
 2. Sandra Vilamanya 
 3. Maria Gràcia (Farra-O)
Podi C2 Homes
 1. Marc Canudas
 2. David Farell (COC)
 3. Josep Velilla (COB)
Podi C3 (Iniciació)
 1. Querubin Juan
 2. Isaac Bosch (JAB Berga)
 3. Jordi Moragues (UE Vic)
Una vegada més, moltíssimes gràcies a tots per haver participat a una, dues, tres o a totes les curses d'aquesta lliga. Esperem que hagueu gaudit de valent i us esperem a la propera edició de la Lliga Berguedà-O!


Abans, però, us esperem a tots a Malanyeu els propers 28 i 29 de juny als Dos Dies del Berguedà, que preparem amb moltes ganes. En els propers dies tindreu notícies nostres!