dilluns, 6 d’octubre de 2014

Victòries als Campionats de Catalunya

En l'última setmana hem tingut 2 proves importants al calendari català. Per una banda, el passat diumenge 28 de setembre es van celebrar als Rasos de Peguera, els Campionats de Catalunya d'Orientació per Relleus, que van organitzar magníficament els amics de la UPC-O. Com és tradició, la festa dels Relleus va fer que molts dels clubs participants anessin disfressats. Com que el COB no podia fallar, vam decidir disfressar-nos de ninja. Les curses de relleus destaquen per la seva emoció i diversió. Traçats no massa llargs amb equips de 2 o 3 components, segons categoria.


Quant a resultats es refereix, cal destacar la poclamació de campions de Catalunya 2014 de l'equip format per David Tarrés i Lleí Viles, que van fer bastant bones curses, i Pau Llorens, que va fer una gran cursa, com últimament ens té acostumats (podeu veure les cròniques del David i del Lleí en els seus blocs). S'ha de dir que la cursa la va guanyar el Badalona Orientació (vegeu la crònica del Benet Totusaus), tot i que no puntuaven per unes raons ètiques bastant discutides. Els altres resultats dignes de menció van ser el segon lloc aconseguit per l'equip format per Dani Castellà, Ramon Aubets i Ampa Gil en la categoria Homes Veterans; i a l'equip format per Anna Garriga i Neus Parera, que van aconseguir la segona plaça en la categoria Dones Màster. En total van ser 9 els equips del COB que van gaudir dels meravellosos terrenys dels Rasos de Peguera.

Podeu veure tots els resultats en el següent enllaç.
I ahir diumenge 5 d'octubre, la UE Vic organitzava als terrers de Gurb el Campionat de Catalunya de Llarga Distància 2014. Cal destacar, entre tots els resultats, la proclamació de Sara Prat com a campiona de Catalunya en la categoria D21A, Anna Garriga com a campiona de Catalunya en D45 i Ramon Aubets com a campió de Catalunya en H35. Laura Sala, per la seva banda va ser tercera en D21B. Moltíssimes felicitats a tots!Tots els resultats en el següent enllaç.

Per la seva banda, Pau Llorens no va poder prendre part en aquest campionat al estar convocat i competint en el JEC (Junior European Cup) a Bèlgica amb la selecció estatal espanyola.