dijous, 10 de juliol de 2014

Pau Llorens i David Tarrés als mundials d'orientació

Aquest estiu, els dos berguedans del COB, Pau Llorens i David Tarrés, acudiran als campionats del món d'orientació. Els dos orientadors han estat seleccionats per formar part de la selecció estatal, cadascú en la seva especialitat.

Pau Llorens participarà al JWOC (Junior World Orienteering Championships) per segon i últim any, doncs l'any vinent deixa de ser júnior per passar a la categoria absoluta. El Pau té la cita entre el 19 i el 28 de juliol a Borovets (Bulgària). Cal dir que anar a aquest mundial és un autèntic privilegi, doncs només són seleccionats 4 nois i 4 noies de cada país.

Si voleu saber més d'aquesta competició i seguir al Pau, ho podeu fer a:Per la seva banda, David Tarrés participarà per primera vegada al WMTBOC (World MTB Orienteering Championships), o el que és el mateix: el campionat del món d'orientació en BTT. Les dates són del 24 al 31 d'agost, i el lloc, Bialystok (Polònia). 

Si voleu seguir-lo, ho podeu fer a:
A tots dos, MOLTÍSSIMES FELICITATS, i és que només pel fet de ser seleccionats per un mundial, ja mereixen un bon reconeixement!