dimecres, 7 de maig de 2014

Pau Llorens guanya la 6a prova de la Liga Española de Orientación

Nombrosos corredors del COB van desplaçar-se a Cabra de Santo Cristo (Andalusia) el passat cap de setmana (3 i 4 de maig), on es va celebrar la 6a prova de la Liga Española de Orientación 2014. 

De tots els resultats dels nostres corredors, s'ha de mencionar la victòria en la categoria màxima (Homes Èlit) de Pau Llorens. En Pau va fer 2on en la cursa de llarga distància de dissabte, a només 11 segons del primer classificat. A la tarda, en la cursa esprint (puntuable pel WRE - rànquing mundial) va aconseguir la victòria treient-li 23 segons al segon classificat. Diumenge al matí, a la cursa de mitja distància, Pau Llorens va tornar a guanyar, aquest cop amb més autoritat, treient-li més de dos minuts al segon. Per tots aquests resultats, en Pau va aconseguir fer-se amb el X Trofeo ACACYR.

Així doncs, el jove orientador casserrenc continua la seva progressió ascendent dins l'orientació espanyola. Ara ja toca pensar en el Campeonato de España Universitario de Orientación 2014, que es du a terme a Jaén aquest cap de setmana 10 i 11 de maig.

Felicitats Pau!