dimecres, 12 de febrer de 2014

Nocturna a Olvan i Popular a Berga

El proper mes de març el COB us porta dues propostes:

El dimecres dia 5 de març (sí sí!! un dia feiner) hi ha la primera cursa/entrenament d'orientació nocturn d'Olvan. Atenció!! Mapa nou fet per Pau Llorens especialment per a l'ocasió. Cursa/entrenament inclòs dins la Lliga d'Orientació Nocturna 2013/14. Més informació a Nocturna d'Olvan.

I el diumenge dia 16 de març organitzem el IV Trofeu Ciutat de Berga. Quarta vegada que es corre a Berga però només la segona que es farà en tot el casc urbà. Mapa cartografiat l'any 2007 però actualitzat aquest hivern per Pau Curriu.

Hi haurà circuits per tothom, pels més fanàtics i pels que vulguin iniciar-se o simplement passar un matí entretingut. A més, amb l'ajuda del Consell Esportiu del Berguedà, hi haurà dos circuits facilets dirigits a tots els nens i nenes de les escoles berguedanes.


A més, el mateix diumenge i també a Berga, hi ha un seguit d'activitats paral·leles, com són un taller de castellers per petits i grans a càrrec dels Castellers de Berga, i una conferència audiovisual dins el ciclemuntanya.cat.

Tota la informació de la cursa i de les altres activitats les trobareu a IV Trofeu Ciutat de Berga.