dimecres, 18 de desembre de 2013

Adéu 2013... Benvingut 2014!

Amb la cursa per la Marató de TV3 de Casserres del passat 15 de desembre, el COB finalitza una temporada més. En total 121 participants i 625 € recaptats que s'han destinat a aquesta causa solidària. Moltes gràcies a tots els participants!


Ha estat un any ple de curses, organitzades i corregudes. En total hem organitzat 5 curses: el Campionat de Catalunya de BTT-O a Avià, una prova de Copa Catalana a peu a Espinalbet, una prova de Copa Catalana de Raids d'Aventura a Vilada i tres curses populars a peu, a Aguilar de Segarra, Avià i Casserres.

Us deixem el video dels companys d'UFEC TV que van grabar el passat 3 de novembre en motiu del Campionat de Catalunya de BTT-O a Avià.


I quan acaba una temporada... en comença una altra! Ja us podem avançar les curses d'aquest 2014.

- 5 de març: I Nocturna d'Olvan (cursa popular nocturna)
- 16 de març: IV Trofeu Ciutat de Berga (cursa popular pel nucli urbà)
- 24 de maig: CATRaid Berguedà a Vilada (categories populars i també Campionat de Catalunya de Raids d'Aventura)
- 28 i 29 de juny: Dos Dies del Berguedà 2014 a Vallcebre (dues curses d'orientació populars puntuables per a la Copa Catalana. A més, la de dissabte, serà el Campionat de Catalunya de Mitja Distància.

I possiblement tornem a organitzar la cursa popular d'Aguilar de Segarra i la de Casserres per la Marató. Ja us informarem!

I recordeu que en qualsevol moment us podeu fer socis i federar-vos pel COB.