dilluns, 2 de setembre de 2013

Bons resultats del COB al Camp Cat Esprint i Camp Cat Nocturn

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Sant Jaume de Frontanyà el Campionat de Catalunya Esprint i el Campionat de Catalunya Nocturn, en el marc dels Dos Dies dels Pirineus, que organitzen cada any els amics del Xinoxano Orientació.

Dissabte 30 al matí es va disputar el Campionat de Catalunya Esprint, el qual va constar d'una cursa classificatòria seguit de la final. Els resultats no podien ser millors, doncs Pau Llorens va revalidar el títol de Campió de Catalunya en la categoria màxima. Lleí Viles va quedar en tercera posició. En les categories de veterans, Ramon Aubets "Mas" va quedar subcampió de Catalunya a H35 i Anna Garriga campiona de Catalunya a D45.

Al vespre es va disputar el Campionat de Catalunya Nocturn, amb uns traçats exigents per a les categories altes. Dani Castellà "Xic" es va proclamar subcampió de Catalunya en la categoria màxima, Ramon Aubets "Mas" va guanyar a H35, esdevenint així Campió de Catalunya. Per la seva banda, Joel Perarnau va aconseguir un meritori segon lloc a H21B.

Us deixem un video de la sortida de la cursa nocturna.


Les curses continuen d'aquí a dues setmanes a Rojals, on es disputarà el Campionat de Catalunya de Llarga Distància.