divendres, 16 d’agost de 2013

Crònica i resultats Nocturna Aguilar de Segarra

El passat 14 d'agost es va disputar la primera cursa d'orientació nocturna d'Aguilar de Segarra. 


Amb les últimes llums del capvespre de la vigília de Santa Maria una seixantena d'orientadors van engegar els seus frontals per tal d'aconseguir fer el seu recorregut amb el mínim de temps possible.

Amb un mapa nou, sense llum de dia, i amb un terreny amb un sotabosc més exigent que de costum, els circuits van resultar ser un pèl més durs i tècnics del què estem acostumats en una popular.

De totes maneres, les bones sensacions que ens van expressar la majoria de corredors ens il·lusiona per tornar a fer una cursa en aquest paratge ben aviat.

Benet Totusaus i Ampa Gil es van proclamar guanyadors en el C1, Roger Solé i Cristina Rotxés en el C2 i Tatiana Karpelson i Maxim Karpelson en el C3.

En acabar la cursa tots els participants podien relaxar-se en el magnífic espai de la piscina municipal, banyar-se a la llum de la lluna i gaudir d’una bona botifarra. Els premis també van ser un tot un luxe, ja que es tractava d’uns magnífics lots de productes de la terra, tot gentilesa de l'Ajuntament d'Aguilar de Segarra.

El COB està satisfet amb la participació d’aquesta cursa, tenint en compte l'època de l'any i poca previsió de corredors.
 

Resultats C2 i C3


En el següent enllaç teniu el mapa + recorregut del vencedor del C1 (circuit llarg i difícil), en Benet Totusaus.

Des del COB volem donar les gràcies a l'Ajuntament d'Aguilar de Segarra per les facilitats i ajudes que hem rebut per part seva. I naturalment també a tots els participants.

I us recordem que Aguilar de Segarra té un circuit d'orientació permanent a la vostra disposició per tots aquells que no vau poder venir o per aquells que vulguin entrenar o senzillament pels que vulguin passar una estona divertida.