dijous, 4 d’abril de 2013

Campionats d'Espanya d'orientació 2013

El cap de setmana passat es van disputar a Navalcan (Toledo) els CEO 2013 (Campeonato de España de Orientación), en uns paratges immillorables per a l'orientació. Les extenses deheses farcides de milers de pedres van sobreposar-se al mal temps que hi va haver en algun dels dies.

Sis corredors del COB van recórrer 750 quilòmetres per anar a disputar els Campionats d'Espanya de Llarga Distància, Mitja Distància, Esprint i Relleus. D'entre aquests, dos noms propis: Ramon Aubets "Mas" i Pau Llorens.

El Mas va quedar subcampió d'Espanya de Llarga Distància en la categoria Homes 40. També va aconseguir una meritòria 5a posició en Mitja Distància.

Per la seva banda, Pau Llorens va aconseguir dues quartes posicions, en Llarga i en Mitja Distància, i un 5è lloc en Esprint, tot a la categoria Homes 20. El resultat més satisfactori va ser aconseguir el subcampionat d'Espanya de Relleus en la categoria absoluta, on en Pau va formar part del primer equip de Catalunya, junt amb Lluís Bedós i Marc Serrallonga.

Si els voleu felicitar personalment, ho podeu fer a la cursa d'aquest dissabte a Espinalbet, on el COB organitza la II Cursa Pi de les Tres Branques.