divendres, 7 de desembre de 2012

Cursa a favor de la Marató de TV3

El proper diumenge dia 16 de desembre, el COB i l'Ajuntament de Casserres ens sumem als actes organitzats a favor de la Marató de TV3, i organitzem una cursa d'orientació al municipi de Casserres.

Per aquesta ocasió estrenem mapa. Mapa realitzat per Pau Llorens. Escala 1:5000 i 1:7500 segons categoria. Meitat de part urbana i l'altre bosc, amb tres tipus de zones: una rústica de camps abandonats, una de verds impassables i una de blanc amb pedres i bona visibilitat.  Tota la part de bosc amb bastant desnivell.

CIRCUITS:
- LLarg: 5,2 Km i 26 fitesSemiurbà, pensat per persones amb experiència (si el voleu sense camins ens ho heu demanar).
- Mitjà: 3,2 Km i 17 fites. Semiurbà, pensat per a persones amb poca experiència, però que hagin fet més de dues curses.
- Curt: 1,8 Km lineals i 10 Fites. Bàsicament urbà i totalment pla, per a persones que s'inicïin en l'orientació i que no hagin fet mai cap cursa.
- Correxic: Pels més menuts.

I pels qu eno en tinguin prou, després podran fer un entrenament de passadíssos i alguna sopreseta més. 

A tothom qui vulgui, se l'hi farà una classe d'aprenentatge, ja sigui abans o durant la cursa.

Lloc de quedada: pavelló de Casserres
Hora d'inici cursa: 10 h matí

INSCRIPCIONS:
Inscripcions anticipades fins dijous 13 de desembre, per tal de poder fer una estimació dels mapes a imprimir. Enviar un mail a orientaciobergueda@gmail.com i indicar Nom i número sportident (si en teniu més d'un us hem de demanar que el porteu, per tal de poder-lo deixar a altres persones que no en tenen). 
També us podeu inscriure el mateix dia de la cursa.
El preu/donatiu serà de 5 € per persona (independentment de què sigui soci del COB o no). Qui ho desitgi podrà fer un donatiu més gran. Tots els diners recaptats seran per la Marató de TV3.

SERVEIS:
- Dutxes
- Venda d'entrepans (la recaptació també anirà per la Marató de TV3).